Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

Megyei Egészség- és Sportágválasztó nap Nyíradonyban

Az EFOP-1.5.3-16-2017-00077 „Humán szolgáltatások fejlesztése a Nyíradonyi járásban”projekt megvalósításának részeként a megyei önkormányzat 2018. június 24.-én, a XXV. Ligetaljai Kulturális Napok És Kézműves Vásár kísérő rendezvényeként tartja meg a Megyei Egészségnapot, a Megyei Sportágválasztó napot, illetve Sportantropometriai vizsgálatot 36 tehetséges gyerek részére.

Tovább »

Lakossági tájékoztató szennyvíz szippantás bejelentésének elérhetőségéről

Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt lakosokat, hogy településünkön a szennyvíz szippantást az alábbi telefonszámon lehet megrendelni:

VÁMOSVÍZ KFT

06-20-268-5119

Tovább »

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. tájékoztatója

Tovább »

Pályázat civil szervezetek önkormányzati támogatására 2018.

Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet a 24/2013. (XII. 13.) önkormányzati rendelet alapján feladatainak hatékonyabb ellátása érdekében.

A pályázati felhívás az alábbi linkre kattintással érhető el:

Tovább »

Egyre több tartalékos katona szolgál a megyében

Újabb tartalékos katonák kötöttek szerződést a Magyar Honvédséggel 2018. április 18-án Berettyóújfaluban. Az eseményen Hajdú-Bihar megye 250. területvédelmi tartalékos katonáját is köszöntötték.

Tovább »

Vágányzári információ

Tovább »

Vámospércs-Kistérségi Egészségügyi Szakellátó Nonprofit Kft. tájékoztatója a 2018. júliusi nyitvatartásról

 

Tájékoztató

Tovább »

Nyírábrány Községi Óvoda kialakítása, építése , meglévő épületrész bővítésével

Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata vissza nem térítendő támogatásban részesült a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül TOP-1.4.1-15 A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével című pályázati felhívásra benyújtott pályázatával.

Tovább »

Felhívás diákmunkára

FELHÍVÁS!

Tovább »

Értesítés Nyírábrány ivóvíz hálózatán végzett csőhálózat mosatásról

ÉRTESÍTÉS

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2018.04.16-tól 2018.04.20-ig 07.00 órától 16.00 óráig az egészséges ivóvíz biztosítása érdekében Nyírábrány ivóvíz hálózatán csőhálózat mosatást végez.

Tovább »