Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

Az E-On tájékoztatása a 2018. szeptember 20-i áramszünetről

Az E-On szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajt végre a hálózaton.
A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése.
Ezért a településen áramszünet várható a következő időszakban:

Tovább »

Őszi lomtalanítás- Felhívás

F E L H Í V Á S

Tovább »

Az E-On tájékoztatása a 2018. szeptember 21-i áramszünetről

Az E-On tájékoztatása szerint az alábbi időpontokban és területeken áramszünet várható.

Tovább »

Téli rezsicsökkentés-lakossági felhívás

Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a településen bejelentett lakóhellyel, vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkező személyek részére téli rezsicsökkentés keretében egyszeri természetbeni támogatást nyújt a Kormány mindazon igénylők részére, akik a korábbi rezsicsökkentés keretében biztosított távhő-, vagy földgáz-ártámogatásban nem részesültek.

Tovább »

Lakossági tájékoztató- hőségriasztás

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Balmazújvárosi Járási Hivatala Népegészségügyi Osztálya tájékoztatása szerint 2018. augusztus 8-án (szerda) 00.00 órától 2018. augusztus 10-én (péntek) 24.00 óráig II. fokú hőségriasztás van érvényben.

Tovább »

Tájékoztatás az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadásainak időpontjairól

Tovább »

SAJTÓKÖZLEMÉNY A PROJEKT INDÍTÁSÁRÓL HUMÁN KAPACITÁSOK FELJESZTÉSE A NYÍRADONYI JÁRÁSBAN

Nyíradony Város Önkormányzata, mint konzorciumvezető pályázatot nyújtott be az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretén belül a Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben - kedvezményezett térségek elnevezésű, - EFOP-3.9.2-16 kódszámú felhívásra. A benyújtott támogatási kérelmet a Közreműködő Szervezet támogatásra alkalmasnak minősítette, és a konzorciumi tagokat 499,84 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette. A konzorciumi partnerek: Nyíradony Város Önkormányzata, Nyíracsád Község Önkormányzata, Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata, Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat, Fülöp Község Önkormányzata, Újléta Község Önkormányzata, Kincses Titánok Közhasznú Egyesület, Gúth-Keled Idegenforgalmi és Természetvédelmi Közhasznú Egyesület. A projekt konzorciumi megállapodás alapján valósul meg, melynek keretein belül a hátrányos helyzetű térség által generálódott humán kapacitáshiány enyhítését, és a humán közszolgáltatások elérhetővé tételét teszi lehetővé a településen élők számára.

Tovább »

Tájékoztató az afrikai sertéspestisről

Tájékoztató az afrikai sertéspestisről

Tovább »

Megyei Egészség- és Sportágválasztó nap Nyíradonyban

Az EFOP-1.5.3-16-2017-00077 „Humán szolgáltatások fejlesztése a Nyíradonyi járásban”projekt megvalósításának részeként a megyei önkormányzat 2018. június 24.-én, a XXV. Ligetaljai Kulturális Napok És Kézműves Vásár kísérő rendezvényeként tartja meg a Megyei Egészségnapot, a Megyei Sportágválasztó napot, illetve Sportantropometriai vizsgálatot 36 tehetséges gyerek részére.

Tovább »

Lakossági tájékoztató szennyvíz szippantás bejelentésének elérhetőségéről

Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt lakosokat, hogy településünkön a szennyvíz szippantást az alábbi telefonszámon lehet megrendelni:

VÁMOSVÍZ KFT

06-20-268-5119

Tovább »